Cadeaupapier

Cadeaupapier is de basis van een mooi ingepakt cadeautje. Met een mooie strik of decoratie kunt u een cadeautje met cadeaupapier omtoveren tot een waar geschenk. Het cadeaupapier bepaalt de sfeer die u mee wil geven aan uw klanten.

Cadeaupapier

Cadeaupapier | Leverbaar in vele dessins en kleuren!

Het papier in onze collectie is breed samengesteld zodat er voor iedere branche geschenkpapier te bestellen is. Of u nu klassiek, trendy of op een natuurlijke wijze wilt inpakken. Bij ons bent u aan het juiste adres! Met ongeveer 500 verschillende dessins is er altijd wel een dessin naar uw smaak. Daarnaast kunnen wij altijd papier voor u op maat laten produceren. U moet hierbij wel rekening houden met een minimale afname van 250 kilogram.

Soorten cadeaupapier

Het papier in onze collectie kunt u indelen in twee soorten papier. Wij hebben het gelijnde kraftpapier dat een meer natuurlijke uitstraling heeft. Daarnaast hebben wij gestreken papier, leverbaar in talloze dessins. Het gestreken papier is het normale gladde cadeaupapier wat u gewend bent. Wij zien momenteel een trend dat veel klanten op een natuurlijke wijze willen inpakken en hiervoor het gelijnde kraftpapier gebruiken. Dit heeft een meer natuurlijke uitstraling.

Cadeaupapier bestellen

Het cadeaupapier kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop!