Satijnlint

Satijnlint wordt veelal gebruikt voor het maken van een mooie strik op een geschenk. Het satijnlint is hiervoor uitermate geschikt want het heeft een luxe uitstraling en laat zich makkelijk strikken. U kunt dus zelf eenvoudig een mooie strik maken voor op een cadeautje.

Assortiment satijnlint

Ons satijnlint is verkrijgbaar in diverse breedtes en vele kleuren. Het standaard gesneden lint is verkrijgbaar in ongeveer 40 kleuren en 4 verschillende breedtes. Dit is het best verkochte lint en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het lint is goedkoop en heeft toch een luxe uitstraling.

Naast het standaard satijnlint hebben wij ook double face lint en lint met draad. Het double face lint heeft een luxe glans aan twee kanten. Het lint met draad is voorzien van een ijzerdraadje waardoor u de strik mooi kunt modelleren. U dient bij het lint met draad wel rekening te houden dat dit moeilijker te strikken is.

Het lint kunnen wij eventueel ook voor u bedrukken met uw bedrijfsnaam/logo. U heeft dan een persoonlijk lint waarmee u mooie strikken kunt maken voor op uw cadeautjes.

Satijnlint bestellen

Het satijnlint in vele kleuren en breedtes kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop!

Satijnlint

Geef een antwoord